Mercerie-Online.ro (mercerie-online.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

FANCOURIER/DPD, doar pentru zonele fara km suplimentari: 20lei

ATENTIE!!! La coletele peste 4kg, costurile de transport pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firma de curierat si vor fi achitate la destinatie (de catre client).


Conform legislatiei din Romania (reglementata prin OUG 34/2014) puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor. Daca doriti sa returnati un produs trebuie sa ne anuntati prin email la office.mercerieonline@gmail.com prin care ne anuntati ca doriti sa returnati produsul.

Produsul returnat nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu fie utilizat si sa fie returnat pe cat posibil in ambalajul sau original.

Pentru returnare costul transportului va fi suportat de client si se va face doar prin curier iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile lucratoare de la primirea coletului retur.

Rambursarea contravalorii produsului se va face doar prin transfer bancar intr-un cont bancar (IBAN) comunicat de catre client in scris la adresa de email mai sus mentionata.